Menü
Keresés
Kosár
  
PetMagic
 
 

BelépésRegisztráció
Kezdőlap

Márkák
Vásárlási tudnivalók

Ügyfélszolgálat:

Ügyfélszolgálatunkat a következő elérhetőségeken érheted el:

Termékeink átvétele:

Házhoz szállítás: A rendelt termékeket az MPL futárszolgálat szállítja házhoz.

Postapont: A rendelt termékek a rendelés leadásakor kiválasztott postaponton vehetők át.

Postaköltség:

A postaköltség 15.000 Ft bruttó rendelési értékig előre utalás esetén 790 Ft, utánvét esetén 990 Ft, 15.000 Ft fölött ingyenes.

Fizetési módok:

Előre utalás: a rendelt termékeket azok vételárának és a postaköltségnek bankszámlánkra megérkezését követően adjuk postára. Az utaláshoz szükséges adatok:

Digital Inspiration Online Kft.
CIB: 10702064-69796274-51100005

A közlemény rovatban kérjük a rendelés azonosítót mindenképpen tüntesd fel.

Utánvét: a termékeket és a postaköltséget a csomag átvételekor, a futárnak készpénzben fizetheted meg. Utánvétes fizetés kizárólag a bruttó 100.000 Ft rendelési érték alatt lehetséges.

Elállás:
A  fogyasztó és a vállalkozás közötti szerződések részletes szabályairól a 45/2014. (II.26.) Korm. rendelet szabályait betartva, áruházunk is biztosítja a 14 napos indoklás nélküli elállás lehetőségét.
Ha bármilyen okból meggondoltad magad, 14 napon belül lehetőséged van a vásárlástól elállni. Ha szeretnél a termék megvásárlásától elállni, a következők szerint járj el:

  • az info@petmagic.hu címre írt e-mailben értesíts minket, hogy elállsz a vásárlástól

  • nyomtasd ki és töltsd ki az elállási nyilatkozatot, melyet itt találsz: Elállási nyilatkozat- a kitöltött elállási nyilatkozatot és a terméket biztonságosan becsomagolva 14 napon belül juttasd vissza postacímünkre:

    Digital Inspiration Online Kft.
    3129 Lucfalva, Vörösmarty út 12.1.ép.

FONTOS! Visszaküldéskor a rendelés leadásakor megadott adatokkal (név, cím, telefon, e-mail) add fel a csomagot, mert azokat a csomagokat amikről nem tudjuk, hogy kitől érkeztek, nem vesszük át.
Az esetleg sérülten visszaküldött, használt, vagy a nem megfelelően becsomagolt és a visszaküldés során megsérült termékeket nem tudjuk visszavásárolni. Az ilyen termékeket az utánvétes postaköltség áráért visszaküldjük. 
Ha nem minden terméket küldesz vissza, akkor a visszautalt összegből levonjuk azokat a kedvezményeket amik a visszaküldött termékek megvásárlása nélkül nem illettek volna meg. Ilyen lehet például az ingyenes szállítás, ha a nálad maradt termékek összértéke nem éri el a 15.000 Ft-ot, valamint a mennyiségi kedvezmény, csomagajánlat stb.
Kérjük tartsd szem előtt, hogy a termék jellegének, tulajdonságainak és működésének megállapításához szükséges használatot meghaladó használatból eredő értékcsökkenésért te felelsz. Ha a visszavásárlás a termék állapota miatt nem lehetséges, azt az utánvétes postázás mindenkor érvényes díjáért visszapostázzuk.

 
© 2016-2021 Digital Inspiration Online Kft.
Töltés...